Andrius Užkalnis atsisako Londono Tarybos nario mandato ir grįžta tarnauti Lietuvai

Grįždamas į brangią Tėvynę Lietuvą, gerbiamas Andrius Užkalnis iškilmingai išsižadėjo Londono Miesto Tarybos nario mandato, padėkodamas londoniečiams už
pasitikėjimą ir paaiškino, kad jam atėjo laikas tarnauti Tėvynei.

Iškilminga palydėtuvių ceremonija vyko Londono miesto rotušėje, Andrių pirmoji pasveikino jo sesuo, garsi autorė, leidėja ir televizijos veikėja Beata Užkalnytė-Nicholson, ištarusi kreipimąsi gražia anglų kalba.

Tiesą pasakius, praeityje ne visada man Andrius suteikdavo progų juo didžiuotis, buvo jo gyvenime ir šviesaus, ir tamsaus. Man, jo sesei, tekdavo ir ašarą nubraukti. Bet šiandien man gražu ir džiugu, kad turiu tokį brolį. Tikiuosi, Lietuvoje jis nuveiks ne mažiau, nei nuveikė Londone, tarnaudamas rinkėjams“ – taip apie gerbiamą Andrių Užkalnį atsiliepė jo sesuo.

Andrius Užkalnis ir Beata Užkalnytė Nicholson

Nuotraukoje: Londono miesto savivaldybės merijos Baltojoje salėje Bakingemo mažuosiuose rūmuose, prie Didžiosios Britanijos valstybinės vėliavos, gerbiamas Andrius Užkalnis atliko garbingą ir svarbią ceremoniją, kad galėtų nuo šiol tarnauti Lietuvos žmonėms. Kairėje - pirmoji gerbiamą A.Užkalnį nuoširdžiai pasveikino jo sesuo.

O pasidžiaugti Andriui Užkalniui yra kuo. Būtent jo iniciatyva Londono gyventojams buvo ženkliai atpigintas šildymas, kad galėtų patogiai, jaukiai gyventi ne tik turčiai, o ir vidutinių ir mažų pajamų žmonės, pastatyti du nauji tiltai per Temzę, nusidriekė nauji autobusų maršrutai, gyventojų prašymu pagerintas šiukšlių išvežimas, gatvių tvarkymas, išgražėjo aplinka.

Galima tik įsivaizduoti, su kokiu įkarščiu gerbiamas rašytojas, ekonomistas ir mecenatas A.Užkalnis kibs į darbą, kai pradės tarnauti Lietuvos žmonėms, ko taip trokšta jo širdis.

Gyvenkime Lietuvoje, kaip Anglijoje!

Įrašas paskelbtas temoje Uncategorized ir pažymėtas , , , , , , , , , , , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

2 komentarai

  1. douktris sakė:

    oho! Lietuvoj algos didesnes negu Anglijoj !

Parašykite komentarą